petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ukrajinac propušta 4 meča zbog suspenzije!

Jedan od najboljih strelaca kijevskog Dinama ove sezone, vezista Denis Garmaš, kažnjen je sa 4 meča suspenzije u okviru ukrajinske Premijer Lige nakon što je tokom kup utakmice protiv Šahtjora glavom udario protivničkog fudbalera Žuniora Moraesa.

Sporan momenat viđen je u 61. minutu utakmice kada je Garmaš faulirao Moraesa, zbog čega je sudija pokazao žuti karton. Misleći da je odglumio ovaj kontakt, vezista “plavo-belih“ odlučio je da uzme stvar u svoje ruke te Brazilca udario glavom.

Glavni arbitar Maksim Kozirjacki istog trenutka promenio je svoju odluku te je Garmašu pokazao direktan crveni karton, da bi nakon zasedanja disciplinskog komiteta kazna bila povećana sa standardne 3 na ukupno 4 utakmice suspenzije. Samim tim propustiće predstojeće ligaške utakmice protiv Šahtjora, Marijupolja, Lavova i Oleksandrije.

Ofanzivni vezista je ove sezone upisao ukupno 27 nastupa u dresu kijevskog kluba, gde je uspeo da postigne 2 asistencije i čak 6 golova zbog čega sada važi za trećeg strelca svoje ekipe.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje