četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ukupno golova u ligi: predlog za utorak (21. septembar)

U Turskoj danas počinje 6. kolo Super Lig. Na programu su 4. utakmice, a tradicija i pre svega forme današnjih rivala ukazuju da će se mreže vrlo često tresti. Na programu su sledeće 4 utakmice: Karagumruk – Antalyaspor, Rizespor – Altay, Bešiktas – Adana Demirspor i Yeni Malatyaspor – Sivasspor. Dve su na programu od 16h, a dve od 19h.

Karagumruk i Antalija u svojim redovima imaju prva dva strelca dosadašnjeg dela prvenstva. To su Aleksandar Pešić (5 gola) iz Karagumruka i Haji Wright iz Antalije (4 gola). Karagumruk je vezao 3 utakmice sa 4 ili više golova, a i Antalija je na dobrom proseku od 3.2 gola po utakmici. Na 2 poslednja međusobna meča je viđeno 4 ili više gola.

Rizespor i Altaj su vezali 3 utakmice na kojima je viđena igra GG. Raduju partije Altaja kao gosta, gde je u dosadašnjem delu prvenstva na proseku od 4.5 gola po utakmici.

Bešiktaš i Adana su takođe vezali 3 utakmice na kojima su oba rivala zatresla mrežu. Bešiktaš je kao lider i jedan od kandidata za titulu favorit u ovoj utakmici, a njegova pobeda se danas plaća kvotom od 1.40. Oba tima su na proseku golova od oko 2.5 po utakmici.

Malatja i Sivas su na 4 poslednja međusobna međusobna meča igrama u Malatji postigli zajedno 19 gola odnosno skoro 5 po utakmici. Utakmice Malatje su sa prosekom od 3.8 golova u proseku najefikasniji u prilično efikasnoj Turskoj Super Lig.

Danas je u turskoj prognozirana temperatura između 21-24C bez padavina, pa se može reći da će uslovi za igru biti odlični, što takođe može biti od uticaja na efikasnost.

Predlog: 16h Ukupno golova u ligi – Turska utorak (4 utakmice) +10.5 @1.75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje