petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 1: Kajl Edmund – Aleksander Bublik – Najava Meča

U okviru prvog kola US Opena snage će odmeriti Britanac Kajl Edmund i Kazahstanac Aleksander Bublik. Kladionice favorizuju Britaca sa kvotom 1,30. Ok, gleda se tu ATP rank, verovatno su gledali i ezibicione mečeve u Britaniji, ali mi mislimo da Bublik i te kako može da „začini“ ovaj meč.

Ovde se uzdamo pre svega u jako loše igre Edmunda na grend slemovima. Britanac za sada u karijeri ima 22 pobede i 21 poraz i to je jako loše, ako se uzme u obzir njegov rank i „kvalitet“. I kod njega očigledno postoji velika doza pritiska, jer je realno posle Endija Marija najbolji britanski igrač Britanci u sportu stvaraju enormno veliki pritisak svojim sportistima, te ovi Edmudnovi loši rezultati nisu iznenađenje. Konkretno na US Openu je u prethodne dve sezone ispao u prvom kolu od Pabla Anduhara i Paola Lorencija, dva zakleta šljakaša.

Velika mana je što nema publike, jer to Bublik voli. On voli veliku pozornicu, jer živi od energije koju šalje publika. Generalno gledano dobar je na grend slemovima baš zbog toga. Skoro je igrao protiv Hačanova i iako je izgubio sa 2:0, pokazao je više nego pristojan servis.

Kazahstanac u svom arsenalu bez ikakve sumnje ima oružja kojim može da parira Edmundu. Tu je servis, tu je forhend, ali i jako dobra igra na mreži.

Sve u svemu apsolutno smo mišljenja da Bublik ovaj meč može totalno da zakomplikuje. Ludost je po nama igrati na Edmunda po ovoj kvoti, jer je neisplativo i rizično.

Mi smo se konkretno dvoumili između dve opcije. Prva su bila over gemovi, a druga 4+ setova. Koju god opciju da izaberete nećete pogrešiti, a mi smo se opredelili za opciju više od 36,35 gemova.

Predlog za klađenje: Više od 36,5 gemova 1,73

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje