utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US OPEN Dan 2: Frensis Tiafo – Andreas Sepi – Najava meča

Drugi dan sa dobom donosi pregršt mečeva, samo treba odabrati onaj pravi. Pored duela između Hačanova i Sinera sledeći meč koji ćemo zapratiti odigraće Amerikanac Frensis Tiafo i iskusni Italijan Andreas Sepi.

Kladionice su ulogu favorita dale Tiafou čija se pobeda plaća kvotom 1,57. Ipak, treba biti oprezan, jer Sepi je preiskusan igrač i sigurno ima svoje šanse večeras.

Naš razmišljanje nas navodi ka over gemovima. Glavni razlog je Italijan Sepi koji se već godinama pretplatio na maratone na grend slemovima. Žil Simon, Fernando Verdasko i Andreas Sepi, to je sveto trojstvo koje treba ganjati na grend slemovima. Nije bitno protiv koga igraju, dal su favoriti, ili ne, prosto često igraju mečeve koji traju po 4-5 sati.

Konkretno, Sepi je u svojoj karijeri odigrao 118 mečeva na grend slemovima, a 69 mečeva je otišlo barem u četvrti set. Na US Openu je odigrao 26 mečeva i 16 mečeva je otišlo u 4+ setova.

Što se Tiafoa tiče igrao je Sinsinati prethodne i poražen je od Marija. Bez obzira na poraz, Tiafo je pokazao pristojan tenis. Mari je taj meč dobio na čisto iskustvo, a meč je bio u totalnom egalu. Servis je radio dobro, forhend takođe i kada je takva situacija onda Tiafo može da se igra dobro.

Ovde mnogo stvari vuče na over. Sepijevo iskustvo, Tiafoovo neiskustvo, istorija Sepijevih rezultata i još mnogo toga. Ova dva igrača su prošle godine igrala u Melburnu i gle čuda meč je otišao u pet setova.

Ne vidimo razlog zašto ne bi to bio slučaj i danas.

Predlog za klađenje: Više od 37,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje