četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US OPEN Dan 2: Karen Hačanov – Janik Siner – Najava meča

Juče je bilo dobro, jer su našli glavni predlozi prošli kao od šale. Danas je na redu drugi dan, i ako nas pitate mnogo jača ponuda mečeva.

Prvi meč koji smo pikirali odigraće Rus Karen Hačanov i mladi Italijan Janik Siner. Kladionice očekivano favorizuju Rusa sa kvotom 1,57 što je sasvim ok. Ipak, i kladionice ovom kvotom prikazuju da se plaše ovog meča, jer ako ćemo realno Siner nema iskustva na grend slemovima, te bi po toj logici kvota morala biti dosta manja na pobedu Hačanova.

Biće dobar meč bez ikakve sumnje. Hačanov je igrao Sinsinati i pokazao je sasvim solidan tenis ako se u obzir uzme duga pauza. Pobedio je Bublika i Karenja Bustu, a kasnije je poražen od Aguta u tri seta. Što se same igre tiče, ništa tu nije bilo tako specijalno. Servis mu je radio fenomenalno i očigledno je da mu uslovi prijaju. Forhend solidan, bekend tu i tamo, ali sve u svemu prolazna ocena bez ikakve sumnje.

Što se Sinera tiče, on je iznenađujuće poražen u kvalifikacijama za Sinsinati od sunarodnika Karusa. Zaista je u tom meču Siner bio veliki favorit, ali eto izgubio je. Bio je to meč sa puno preokreta, brejkova i u takvim okolnostima se bolje snašao Karuso. No, ne treba mnogo mariti za tim porazom, jer je i Siner imao dugu pauzu.

Mi ovde očekujemo spektakularan meč. Hačanov je za ovo kratko vreme pokazao da vrlo često igra maratone na grend slemovima. U dosadašnjem delu karijere je odigrao 40 mečeva na grend slemovima, a 23 je otišlo u over. Ako gledamo samo betonsku podlogu, tih mečeva na grend slemovima je bila 16 i 10 je otišlo u over.

Generalno gledano Hačanov se ne može pohvaliti kontinuitetom. Kada kažemo kontinuitet mislimo da je sposoban da drži isti tempo meča barem 3 sata. Nije realno da tokom celog meča servira kako se očekuje i tu vidimo šansu za Sinera. Mladi Italijan i te kako voli brze podloge i sigurno će imati svoju šansu.

Sve u svemu očekujemo dobar meč i minimum 4 seta. Over gemovi se nameću kao prava opcija, jer ako bude 4 seta vrlo verovatno dolaze i over gemovi.

Predlog za klađenje: Više od 37,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje