petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US OPEN Dan 3: Egor Gerasimov – Džordan Tomson – Najava meča

Danas su na programu mečevi drugog kola US Opena. Mi današnji dan otvaramo duelom u kojem će snage odmeriti Belorus Egor Gerasimov i Australijanac Džordan Tomson.

Kladionice su prvobitno izašle sa egal kvotama, ali kako vreme prolazi prdednost polako naginje ka pobedi Tomsona. Mi se apsolutno slažemo sa tendencijom pada kvote na Tomsona, šta više ona bi po nama trebala da bude i manja.

Tomson je u prvoj rundi savladao Stefana Travalju. Bio je to meč u kojem je Tomson uglavnom dominirao. Iako je izgubio set, pobeda Australijanca se nije dovodila u pitanje, jer se jasno videlo da je mnogo bolji igrač i da ima više iskustva u ovakvim mečevima. Generalno gledano, teško je proceniti njegovu formu, ali tako je sa većinom igrača.

Što se Gerasimova on je u prvoj rundi savladao Lajovića. Da, Lajović jeste 18. nosilac i to se ovako na prvi pogled čini kao velika pobeda, ali nije. Lajović je još jednom pokazao da nije igrač za velike turnire i da nikada neće napraviti nešto veliko. Prosto, momak je takvog mentaliteta koji u tenisu ne može da prođe. Gerasimov je i sa „ovakvim“ Lajovićem imao problema, ali je na kraju uspeo da pobedi. Ipak, tu pobedu ne treba uzeti kao neki značajan reper. Pre US Opena, Gerasimov je igrao Sinsinati gde je bez većih problema poražen od Vulfa.

Mi ovde moramo pružiti prednost Tomsonu. On je realno bolji igrač u svakom pogledu. U najmanju ruku ima egal servis sa Gerasimovom kome je to najjače oružje. U relijima bez ikakve sumnje je Tomson bolji, a ne treba zaboraviti ni iskustvo.

Iako Tomson ima samo 9-19 na grend slemovima, ipak je to mnogo više od Gerasimovih 6 nastupa u glavnom žrebu.

Čini se da su kladionice malo precenile Gerasimova nakon one pobede nad Lajovićem koja nije ništa specijalno, jer je Srbin u očajnoj formi i gerenalno gledano ne igra ništa specijalno na ovako brzim terenima.

Predlog za klađenje: Pobeda Tomsona 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.tennis.com.au/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje