četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US OPEN Dan 3: Žil Simon – Tejlor Fric – Najava meča

U okviru drugog kola US Opena snage će odmeriti Francuz Žil Simon i domaći igrač Tejlor Fric. Prema kladionicama, Fric je ovde veliki favorit sa kvotom 1,40, ali kada je sa druge strane Žil Simon niko nije siguran.

Mi smo mišljenja da je najbolja opcija za ovaj meč over gemovi, jer ima mnogo razloga za takav scenario.

Ovde će se sve vrteti oko Žila Simona, jer je on ključ za prolaz tipa. Njegov defanzivni stil igre će sigurno u jednom momentu izbaciti iz ritma mlađanog Frica, što će biti dovoljno za osvajanje barem jednog seta. Prosto, on ima takav stil igre da sve vraća, a mi nismo baš sigurni da je Fric kapacitet da igra dobro u kontinuitetu tri sata.

Drugi razlog za ovaj tip je opet vezan za Simona. Juče smo pisali za Sepija kako je on idealan za maratone na grend slemovima, a verujte da je Simon još bolji. Samo su Fernando Verdaasko i Žil Simo odigrali više maratona na grend slemovima od Italijana. Konkretno, Simon je u dosadašnjem delu karijere odigrao 143 meča, a čak 70 je otišlo u over. Ako u obzir uzmemo i predaje tačna brojka iznosi 70/136 što je preko 50% i to je neverovatno.

Na US Openu ima 16/31 sa 4+ setova, na Australijan openu ima 20/37 4+ setova. Neverovatne brojke i svakako vredne pomena.

Po našem skromnom mišljenju ludost je igrati na Frica po kvori 1,40. Zaista je rizično, jer se sa njim nikada ne zna, a kamoli sa Simonom. Biće veliko iznenađenje ako ovaj meč bude gotov posle tri seta, tako da mi igramo over.

Predlog za klađenje: Više od 37,5 gemova 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje