četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 4: Frensis Tiafo – Džon Milman – Najava meča

U okviru drugog kola US Opena snage će odmeriti Amerikanac Frensis Tiafo i Australijanac Džon Milman. Kladionice favorizuju Milmana sa kvotom 1,65, a ta kvota ima tendenciju pada.

Možda Milman i jeste favorit, ali sigurno nije ovoliki. Ipak je ovo grend slem, Tiafo igra na svom terenu, te se neće sigurno tako lako predati. Ok je probati sa pobedom Milmana, ali mi ovde vidimo debeli over.

Najvažnija stvar na grend slemovima jeste koncetracija tokom celog meča. Ono što Đokovića, Nadala i Federera izdvaja od ostalih jeste kontinuitet dobre igre i jako kratke oscilacije tokom meča. Tiafo i Milaman bez ikakve sumnje ne poseduju takve kvalitete.  Obojica će gotovo sigurno u jednom trenutku imati pad u igri koji traje poduže kod njih, a to će protivnik svakako iskoristiti.

Druga stvar koja ide u prilog overu jeste podloga. Kao što ste verujemo primetili, podloga na US Openu je i te kako brza, a obojica se mogu pohvaliti dobrom servom. Uz neke korektne procente ubačenog servisa očekuje se da poeni budu kratki i da gemovi idu brzi.

Do sada su igrali tri puta, a i dva puta je meč otišao u debeli over, nema razloga da tako ne bude i danas.

Predlo za klađenje: Više od 38,5 gemova 1,72

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje