subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 4: Mateo Beretini – Igo Umber – Najava meča

U okviru drugog kola US Opena snage će odmeriti Italijan Mateo Beretini i mladi Francuz Igo Umber. Kladionice favorizuju Beretnija sa kvorom 1,33 i mi se apsolutno ne slažemo sa tom postavkom kvota.

Ako uzmemo u obzir igre koje je pružio Beretini u nastavku sezone, mi se pitamo na osvnou čega je on zaslužio ovu kvotu. U Sinsinatiju je jedva dobio Finca Rosuvorija, glatko je poražen od Opelke, a ovde je u prvoj rundi dobio Japanca Soedu koji je odavno penzioner. Daleko je od neke prave forme i on ovu kvotu sigurno ne zaslužuje.

Što se Umbera tiče ni on ne blista. Poražen je u SInsinatiju od Dimitrova, a ovde je dobio Sugitu sa 3:0. Moramo priznati da je to malo iznenađujuće, jer nismo očekivali da će dobiti Sugitu sa 3:0. Japanac je poznat po odličnoj defanzivi i kretanju, te ova ubedljiva pobeda dobija na značaju.

Mi ovde vidimo dosta ujednačen meč, jer su igrači u sličnim formama. Još se traže i daleko su od svog maksimuma. Najjače oružje im je servis i toga će se držati. Obojica su agresivni, često izlaze na mrežu što doprinosi brzoj i atraktivnoj igri.

Po nama mnogo bolja opcija over gemovi nego 1 na Beretina, jer je previše rizično, a nije baš isplativo.

Predlog za klađenje: Više od 36,5 gemova 1,70

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje