utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US OPEN Dan 5: Kameron Nori – Alehandro Davidovič Fokina – Najava meča

Četvrti dan US Opena je bio polovičan iz našeg ugla. Doževili smo jako ružan pad od strane Kaje Kanepi koja je u drugom setu trebala da osvoji samo dva gema, a nije osvojila nijedan. No, to je ženski tenis i još jedna škola da treba to izbegavati.

Danas su na rasporedu mečevi treće runde. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Britanac Kameron Nori i mladi Španac Alehandro Davidovič Fokina. Kladionice favorizuju Britanca sa kvotom 1,50, što je ok. Bolji je na ATP ranku, podloga mu više odgovara i zabeležio je neke zanimljive pobede, na osnovu čega je zasluženo favorit.

Ipak, uvek postoji ono ipak, ovaj meč neće biti tako lak za Norija. Mladi Fokina je pokazao da ume da igra protiv dobrih servera, jer je pobedio Hurkača bez većih problema. U tom meču je Fokina uspeo da nametne svoj ritam, i Hurkač je bio nemoćan.
U tom meču je stvorio čak 18 brejk lopti, što je fenomenalno.
S obzirom da ga danas očekuje sličan tip igrača, nema razloga da Fokina ne ponovi sličnu partiju.

Nori je sa druge strane imao dosta sreće. Posle mnogo drame je uspeo da okrene Švarcmana, a u drugoj rundi je igrao protiv Korije koji nikada ne bi igrao drugu rundu da mu protivnik u prvoj nije predao. Nori je taj meč dobio sa 3:0, pa se možda stvorila lažna slika o njegovoj kvalitetnoj igri.

Bilo kako bilo ovde očekujemo baš neizvestan meč. Možda brine malo umor kod Fokine, ali on je veoma mlad igrač, i ako će nekad da se troši onda je to ovaj period.

Nori nije igrač od kojeg Fokina mora da se plaši, tako da mi vidimo jedan egal meč, te je naša opcija za ovaj meč over gemovi.

Predlog za klašenje: Više od 37,5 gemova 1,75

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvnu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje