četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 5: Predlog za klađenje

U okviru treće runde na US Openu snage će odmeriti Britanac Dananijel Evans i Australijanac Aleksej Popirin. Kladionice su na otvaranju veliku ulogu favorita dale Evansu, ali kako se meč približava čini se da će Popirin na kraju biti favorit.

Razlog za ovakav pad kvote na Evansa jeste njegova predaja u dubl konkurenciji. Razlog za predaju meča je bio bol u predelu prepona i radi predostrožnosti Britanac nije hteo da rizikuje ništa, jer mu je singl mnogo bitniji.

Na duže staze ovo može imati uticaja na konačan ishod, jer Evans ne važi za igrača koji „razbija“ svoje protivnike. U meču da tri dobijena seta on nije sposoban da drži visok nivo igre tokom celog meča. Ipak, i pored toga ova informacija je postala klasičan publik bet i svi koji su igrali na POpirina neka se zapitaju da li je to pametno, jer znamo svi šta se desi kada se sve zalete na istu opkladu.

Mi smatramo da je mnogo bolje opcija probati sa over gemovima. Verujemo da će Evans biti na nivou u prva dva seta, ali kako meč bude odmicao sigurno će biti problema sa tom preponom, jer to ne može da se zaleči za manje od 24h. Popirin bi to mogao da iskoristi i odvede ovaj meč u maraton u kojem bi on na kraju mogao biti favorit za pobedu.

Predlog za klađenje: Više od 37, 5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje