četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 8: Mateo Beretini – Andrej Rubljov – Najava meča

U okviru osmine finale US Opena snage će odmeriti Italijan Mateo Beretini i Rus Andrej Rubljov. Kladionice su blagu prednost dale Beretiniju sa kvotom 1,75, ali to je samo zbog ranka koji je na njegovoj strani.

Beretini je na putu ka osmini finala redom pobeđivao Soedu, Umbera i Ruda. Nije izgubio nijedan set, čini se da je sve sjajno, ali i nije baš tako. Ako poglede samo ta imena, vidite da to i nisu neka imena. Soeda je jednom nogom u penziji, Rud je klasični šljakaš i imao je teške mečeve u prva dva kola, a Umber je daleko od forme. Beretini je igrao i Sinsinati, a tamo je poražen od Opelke. Pre toga je dobio Finca Rusuvorija na jedvite jade. Ipak, doći do osmine finale jednog grend slema bez izgublenog seta je za svaki respekt i to se mora uzeti u obzir.

Što se Rubljova tiče sličano put kao i Beretini. Nije izgubio set, a dobijao je Šardija, Barerea i Karusa. Lagan raspored za mladog Rusa, ali njegova igra je bila mnogo ubedljivija od Beretinijeve. Sjajan ritern, sjajno kretanje, te je u ova tri meča izgubio samo 27 gemova, dakle 9 po meču u proseku.

Jako je teško zamisliti da će neko od ove dvojice dobiti maksimalnim rezultatom. Prosto, po nekom nepisanom pravilu obojica „moraju“ izgubiti bar set, jer su do sad bili perfektni.

Beretini je pokazao da je sjajan na servisu, ali na riternu je užasan. Treba mu mnogo brejk šansi da ih konvertuje, a jako teško stiže do njih. U razmenama bi Rubljov morao da dominira, jer ima bolje osnovne udarce i bolju kretnju.

Sve u svemu za ovaj meč se može reći da će biti duel dva različita stila igre. Ne verujemo da neko dobija sa 3:0, a sa više nego solidnim serverima meč kroz 4 seta bi morao da probije ovu marginu.

Predlog za klađenje: Više od 40,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje