utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica na kojoj možemo da očekujemo golove!

Ekipe Thun i Xamax sastaće se ovog petka, u okviru 29. kola švajcarske Challenge League, a taj duel je na programu sa početkom od tačno 20 časova.

Thun se uoči današnje utakmice nalazi na 2. poziciji, sa ukupno 50 osvojenih bodova, dok na svom kontu ima skor od 15 pobeda, 5 remija i 8 poraza.

Xamax je, sa druge strane, uspeo da zabeleži 9 pobeda, 2 remija i čak 17 poraza na poslednjih 28 utakmica te u ovom trenutku, sa 29 poena, zauzima 8. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Thun – Xamax (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih dosadašnjih okršaja, međusobne utakmice između Thun-a i Xamax-a su već postale prepoznatljive po napadačkom fudbalu i prepunim mrežama, a to može da potvrdi i podatak da smo na poslednjih 8 susreta videli čak 32 gola (u proseku tačno 4 gola po meču).

Ukoliko mislite da će švajcarski timovi nastaviti niz efikasnih duela, tip “3+“, koji je bio dobitan svih 8 puta, možete odigrati po kvoti 1,65, dok se “GG3+“ plaća kvotom 1,95.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje