Uvjeti su ispunjeni; Medveščak se vraća u EBEL ligu

0
Advertisement
MaxBet

U drugoj najjačoj hokejaškoj ligi KHL-u, Medveščak je proveo  četiri zanimljive i više-manje uspješne sezone koje su u svakom slučaju rezultirale jednim novim kvalitetnim iskustvom. Međutim, toj priči došao je kraj!

Kao što se i nagađalo kroz prethodne mjesece, najbolji hrvatski hokejaški klub Medveščak vraća se u EBEL ligu od sljedeće sezone.

Hokejaši Medveščaka imaju iskustva sa EBEL ligom jer je Medveščak u spomenutoj ligi igrao i u razdoblju od 2009. do 2013. godine.

“Zahvaljujem svim klubovima EBEL-a kao i samom Predsjedništvu lige što su nam omogućili natjecanje u ovom prvenstvu i radujem se iduće sezone na zagrebačkom ledu gledati susrete ‘medvjeda’ s najboljim klubovima iz regije – Austrije, Slovenije, Mađarske, Češke i Italije. S ovom službenom potvrdom ujedno započinju i naše službene pripreme za iduću EBEL sezonu. Sigurno je kako ćemo učiniti sve da Medveščak i dalje bude kvalitetan protivnik u prvenstvima u kojima se natječe, te je sigurno kako će naši navijači i dalje uživati u profesionalnom hokeju i emocijama koje donosi”, izjavio je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vijesti !

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.