četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Valencia kompletna na vrućem gostovanju

Od 20h u španskoj Endesa ligi u okvriu 27. runde odigraće se meč u Baskiji gde će Bilbao dočekati Valenciu.

Ekipa narandžastih drži prvo mesto ispred Reala sa jednom pobedom više i utakmicom manje. U ovaj meč ulaze kao favoriti i sa kompletnim sastavom. Nakon neverovatnog poraza koji su doživeli u Evrokupu od Unicaje i čime nisu izborili Evroligu, Valencia je odlično reagovala za vikend i porazila ubedljivo Manresu u gostima. Ovaj protivnik i nije merilo, s obzirom da se nalaze na poslednjem mestu lige. Međutim, ono što raduje jeste povratak francuskog beka Anotine Diota koji je odigrao 15 minuta i zabeležio 11 poena. Takođe, nakon oporavka svoj prvi meč je odigrao i Tobey Mark koji je imao 6 poena uz 8 skokova.

Trener Valencie izjavio je da ih očekuje teško gostovanje ekipi koja se bori za Plejof. Ekipa Bilbao-a je trenutno na 9. mestu sa 1 pobedom manje od Andore.

Carlos Duran ima veliki respekt prema gostujućoj ekipi i on je izjavio da je Valencia drugi najbolji tim lige posle Real Madrida.

Bilbao na domaćem terenu ima 6 pobeda i 6 poraza, a danas će teško izvući pozitivan rezultat protiv Valencie koja je slavila na poslednja 3 gostovanja u Baskiji.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje