četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vašington Vizards vs Milvoki Baks

U noći između ponedeljka i utorka, u 01:00h po našem vremenu, imaćemo priliku da gledamo revanš meča koji se igrao petak.
Sastale su se ekipe Milvokija i Vašingtona. Baksi su ti koji su nakon ovog meča izašli kao pobednici, vođeni sjajnom partijom njihovog plejmejkera, Giannisa Antetokounmpa. Rezultat je bio 123:96.
„Grik Frik“ je postigao čak 39 poena u tom meču, a pored toga je zabeležio i 6 asistencija, i imao 8 uhvaćenih lopti. Antetokounmpovi poeni su uglavnom dolazili iz zakucavanja, polaganja, ili sa linije slobodnih bacanja. Uz njega, dobru rolu pružio je i Džabari Parker, koji je postigao 21 poen.
Milvoki je odigrao fenomenalno prvo poluvreme, u kojem su izgradili prednost od 15 razlike, i postigli čak 73 poena.
Sigurno je Giannis bio u pravu, kada je u jednom intervjuu rekao da će Baksi uspeti da se plasiraju u plej-of. Ukoliko nastave sa ovakvim igrama ubuduće, to je izvesno da će se desiti.
(Intervju možete pročitati OVDE)

Što se Vizardsa tiče, nakon ovog meča bili su vidno razočarani.
„Sve je išlo u lošem smeru po nas,“ rekao je trener Vizardsa, Skot Bruks.
„Nismo bili dovoljno dobri, i tu nema šta da se priča. Dopustili smo im previše poena iz reketa, previše lakih polaganja.
Mislim da su samo u prvom poluvremenu imali oko 20 polaganja. Ne možemo očekivati pobedu na gostujućem terenu sa takvom igrom.“

Milvoki je na tom meču postigao zapanjujućih 66 poena iz reketa. Pored toga, uspeli su da šutiraju sa čak 56.3% pogođenih šuteva iz igre.

Obe ekipe, u svojih poslednjih 5 mečeva imaju po 3 pobede i 2 poraza.
Ovo će biti treći put da se sastaju u ovoj sezoni. Rezultat je 1:1 za sada. U prvom meču, slavila je ekipa Vašingtona, rezultatom 110:105.
Baksi trenutno imaju skor od 14 pobeda, i isto toliko poraza. Sa druge strane Vašington ima skor 13-16.
Milvokijev skor na gostovanjima iznosi 4-7, dok je Vašingtonov kod kuće 10-6.

Sigurno je da su svi iz ekipe Vašingtona motivisani da pruže znatno bolju partiju od prethodne, i da uspeju da se revanširaju Milvokiju za težak poraz.
Da li mislite da im to može poći za rukom?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje