petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vaterpolo transferi: Pojačao se Šabac, ali i Novi Beograd

Crnogorski vaterpolista, Filip Gardašćević, napustio je Šabac i u zimskom prelaznom roku pojačao je Novi Beograd.

Levoruki vaterpolista rođen je 1997. godine i prošlog leta je potpisao ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije, a pre toga je nosio kapicu Jadrana iz Herceg Novog. Međutim, u zimskom prelaznom roku je odlučio da se pridruži ekipi koju predvodi Vladimir Vujasinović i tako Novom Beogradu pomogne u borbi za titulu šampiona Srbije.

U Super ligi Srbije postigao je čak 29 golova na devet mečeva.


Nekadašnji povremeni reprezentativac Srbije, 28-godišnji Srđan Vuksanović, vratio se u Srbiju i potpisao je ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije, ekipom Šapca.

Vuksanović je ponikao u novosadskoj Vojvodini, da bi 2013. godine prešao u Radnički iz Kragujevca, sa kojim je zaigrao i u finalu Lige šampiona. Od 2015. je nosio kapicu ruskog Dinama iz Astrakhana, odnosno mađarske Tatabanje, a 2018. godine je, zajedno sa Dušanom Markovićem, zaigrao za selekciju Kazahstana, koju je u tom trenutku sa klupe predvodio Dejan Stanojević.

U zimskom prelaznom roku pojačali su se i drugi klubovi. Upravo iz Šapca u Novi Beograd prešao je crnogorski vaterpolista Filip GardaševićStefan Mitrović i Rafael Vergara su pojačali Partizan, dok će za Crvenu zvezdu ponovo zaigrati Nikola Rađen, kao i japanski centar Jusuke Šimicu. U Nais su stigli Luka Trajković (Stari Grad) i Branko Kujović (Partizan).


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje