četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

VBA „pazario“ u Turskoj

Engleski premierligaš – Vest Bromvič Albion pojačao je svoje redove dovođenjem senegalskog reprezentativca – Mbaje Dijanja.

29-godišnji napadač došao je među popularne „Vrećice“ na pozajmicu (vrednu 1.600.000 eura) do kraja aktuelne sezone iz turskog tima, Galatasaraja. Uprava VBA narednog leta ima opciju da otkupi njegov ugovor.

 

„Potpisivanje igrača u januaru nikada nije lako, ali nam dolazi igrač koji redovno postiže golove i nadamo se će nastaviti sa svojim dobrim igrama i u našem timu. Dijanj je igrač kojeg će naše pristalice uživati gledajući i nadam se da može postići golove koji su nam potrebni da bi nam pomogli da pobedimo u više utakmica. Najveća stvar za nas je što je zaista želeo da dođe, što nam je izuzetno važno u položaju u kojem se nalazimo“, rekao je sportski direktor kluba, Luk Dauling.

Senegalac ove sezone se nalazi u veoma dobroj golgeterskoj formi, jer je u dresu Galatasaraja na 19 odigranih utakmica uspeo da postigne 11 pogodaka.

Svakako trebao bi da predstavlja veliko pojačanje za tim koji je u prvom delu sezone u Premier ligi imao velikih problema sa postizanjem golova, samo 15.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje