Advertisement
MaxBet

U noći između petka i subote počeće “Copa América“, a istu će otvoriti Brazil i Bolivija, gde ne bi trebalo da se postavlja pitanje favorita, već je pitanje do koje mere će Brazilci da broje večeras.

Ove godine će pored južnoameričkih država, na pomenutom takmičenju igrati Katar i Japan. Brazil će, dakle, od 14. juna, pa sve do 7. jula biti domaćin, a učesnici su Brazil, Argentina, Bolivija, Čile, Kolumbija, Ekvador, Paragvaj, Peru, Urugvaj i Venecuela. Brazil će 5. put biti domaćin, a svaki prethodni put kada se to desilo, bio je i šampion. Osvojio je titulu 1919, 1922, 1949. i 1989. godine, a prvak je bio ukupno osam puta.

Reprezentacije su podeljene u tri grupe. Grupu A čine Brazil, Bolivija, Venecuela i Peru (Venecuela i Peru igraće u subotu od 21 čas po našem vremenu), u grupi B igraće Argentina, Kolumbija, Paragvaj i Katar, a u grupi C će igrati Urugvaj, Ekvador, Japan i Čile. U četvrtfinale će se plasirati po dve prvoplasirane ekipe iz grupa, te dve najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Kada je u pitanju tipovanje, očekujemo duplu pobedu Brazila večeras po kvoti 1.70.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.