četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Večeras počinje završni turnir svetske lige u odbojci!

Finalni turnir svetske lige startuje večeras u Koritibi, u Brazilu. Reprezentacije su podeljene u dve grupe J i K. U grupi J se nalaze reprezentacije Rusije, Kanade i domaćina Brazila, a u grupi K se nalaze reprezentcije Srbije, Francuske i SAD. Dve najbolje plasirane reprezentacije iz obe od grupa će se plasirati u polufinale. Favoriti za plasman u polufinale su: Brazil i Rusija iz grupe J i Srbija i Francuska iz grupe K.

Danas su na programu dva meča: na otvaranju će Brazil dočekati Kanadu, dok će u terminu od 22:40 snage odmeriti Francuska i Brazil. Treba očekivati lake pobede Brazila i Francuske sa 3:0 ili 3:1 u setovima.

Predlozi:

Brazil – Kanada H1 (-2.5) kvota @1.85 Francuska – SAD H1 (-1.5) kvota @1.75

Danas se iz Brazila oglasio i selektor Srbije legendarni Nikola Grbić koji je nezadovoljan organizacijom turnira u Brazilu, a glavni razlog je činjenica da se utakmice igraju napolju po hladnom vremenu. Odbojkaški reprezentativac Atanasijević je naglasio da je i pored loših vremenskih uslova Srbija fokusirana na osvajanje medalje i da se ozbiljno priprema za prvi meč na turniru, koji se igra u sredu u 22:40, a protivnik je reprezentacija SAD.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje