petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Vedran Ćorluka van stroja do kraja sezone!

Kapiten moskovske Lokomotive i hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka zbog ozbiljne povrede propustiće ostatak sezone. Naime, 31-godišnji štoper je tokom današnje utakmice protiv Amkara, koja je završena rezultatom 3:3, zaradio rupturu, tj. prelom Ahilove tetive zbog kojeg je ova sezona za njega gotova. Ćorluka je teren napustio u 80. minutu, kada je umesto njega ušao Taras Mihalik.

Капитан «Локомотива» Ведран Чорлука получил серьёзное повреждение ахиллова сухожилия во время матча с «Амкаром» и был заменён. По предварительному заключению медицинского штаба, речь может идти о разрыве ахиллова сухожилия. Сезон для нашего капитана, к сожалению, завершён.

“Kapiten Lokomotive Vedran Ćorluka zaradio je ozbiljnu povredu Ahilove tetive za vreme meča sa Amkarom, zbog čega je zamenjen. Prema prvih zaključcima medicinskog tima, reč je o prelomu Ahilove tetive. Sezona je za našeg kapitena, nažalost, završena.“

Ćorluka je za Lokomotivu iz Moskve od leta 2012. godine zabeležio ukupno 138 nastupa, a pritom je postigao 7 golova i upisao 5 asistencija. U dosadašnjem toku tekuće sezone na terenu se pojavio 21 put, a postao je autor jedne asistencije.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje