Advertisement
MaxBet

Od 14:00 na stazi zvanoj Katalunja vozi se sedma trka Moto GP šampionata. Mlađani Fabio Kvartararo je uspeo da osvoji drugu pol poziciju u kraljevskoj klasi, ali šanse da bude pobednik su ravne nuli ako nas pitate. Sve je to lepo tokom kvalifikacija, ali u trci se moraju čuvati gume, tempirati tempo za sam finiš trke i to Kvartaro ima još da nauči.

Ono na šta ja ciljamo jeste Andrea Dovociozo. Izdvojili smo dva specijala i oba su dobra, a evo o čemu se radi.

Ko ne zna Maverik Vinjales je kažnjen pomeranjem tri mesta unazad zbog incidenta u kvalifikacijama, kada je smetao Petrućiju i još nekim vozačima u samom finišu kvalfikacija. To je pomerilo Dovocioza nekoliko mesta gore pa je sada u drugom startnom redu.

Prvi specijal koji smo zapazili jeste duel između Valentina Rosija i njega. Da on bude ispred njega plaća se kvotom 1,60. Mišljenja smo da je to više nego izgledno, jer Jamaha iako je dosta napredovala u odnosu na Muđelo ima još da radi da bi prišla Dukatiju. Dukati ima strašnu mašinu, veoma su brzi i svaki segment su unapredili. Nismo sigurni da Rosi tokom cele trke može da izdrži na tako visokom nivou što zbog godina što zbog jačine motora.

Drugi specijal je takođe vezan za Doviciozoa, a opklada glasi da Doviciozo završi na pobedničkom postovlju. I ovo je po nama više nego realno. Očekujemo agresivnog Doviciozoa, jer se Markes baš muči. Iako je drugi, Markes nema ritam i to bi Doviciozo morao da izgubi. Trenutna razlika u generalnom plasmanu između njih dvojice jeste 12 bodova. Dovi će posebno biti motivisan, jer je ovo bukvalno domaća staza za Markesa koji je lokalac. Da li vam je potreban veći motiv od onoga da najvećeg rivala pobedite na njegovom terenu? Dovi u ovakvim situacijama mora da napadne, jer su ove situacije vrlo retke. Markes je u ovom trenutku ranjiv i Dovi mora da smanji zaostatak što je više moguće.

Oba specijala su više nego korektna i vrede probati.

Predlog za klađenje 1: Doviciozo – Rosi 1 1,60
Predlog za klađenje 2: Doviciozo na postolju 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.