petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Velika nevolja za londonski klub!

Trenutna stanje u ekipi Čelzija nije na zavidnom nivou, a da situacija bude još gora po njih – FIFA je kaznila ovaj londonski klub zabranom dovođenja igrača!

FIFA je zbog kršenja pravila o dovođenja fudbalera mlađih od 18 godina, kaznila Čelzi da ne sme da registruje nove igrače u naredna dva prelazna roka, odnosno sve do leta 2020. godine. „Plavci“ će na ovu odluku imati pravo žalbe, ali teško je očekivati da će izrečena kazna biti preinačena.

Ovo je svakao „veliki udarac“ za ambicije kluba u narednom periodu, jer Čelzi sada neće moći da realizuje nove transfere u letnjem prelaznom roku. Fudbaleri koji su na pozajmici poput – Kovačića i Iguaina nakon ove kazne neće biti otkupljeni, a veliki problem predstavlja i vrlo mogući odlasci Azara i Hadson-Odoija na kraju sezoni, koji su odbili da potpišu nove ugovore.

Ipak, klub bi mogao u narednoj sezoni da računa na fudbalere koji su trenutno na pozajmici – Abraham, Bakajoko, Bačuaji, Miazga, Zuma, Omeruo, Pašalić i drugih, kao i ranije ugovoren transfer Pulišića iz Borusije Dortmund.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje