petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Velika je verovatnoća da ovi timovi sarađuju!

Od 18:30 na programu je poslednji meč Grčkog prvenstva, 15.kolo zatvara se duelom između Levadiakosa i Panioniosa, timove za koje opravdano sumnjamo da ne igraju ,,čiste“ mečeve!

Levadiakos se nalazi na 12.mesto sa skorom 3-6-5 i gol razlikom 8:12. Na domaćem terenu imaju skor 2-4-1 i gol razliku 5:5. U jako su lošoj seriji rezultata, vezali su 7 mečeva bez pobede u prvenstvu (0-1-5), u međuvremenu slavili su u dva meča kupa.

Panionios se i ove sezone nalazi u vrhu grčkog fudbala. Imaju skor 6-4-4 uz gol razliku 18:14, što ih trenutno stavlja na 5.mesto. U gostima imaju skor 3-2-2 i gol razliku 4:4.

Ono što je najinteresantnije jesu međusobni mečevi ovih rivala, naime poslednjih 5 sezone, ovi timovi su uvek ,,osvajali“ po tri boda u međusobnim mečevima, bez obzira na trenutno mesto na tabeli.

U kom pravcu će otići ovaj meč ne možemo da znamo sa sigurnošću jer je u pitanju prvi meč u sezoni, jedino što možemo da predpostavimo je da će ekipa Panioniosa možda ipak sada prepustiti bodove domaćinu koji je u mnogo goroj poziciji! Pobeda Levadiakosa plaća se kvotom 2,90.

 

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje