subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Veliki majstor svog „zanata“ otišao u penziju! VIDEO!

Legendarni srpski odbojkaš, Ivan Miljković odlučio je da u 37. godini života stavi kraj na svoju profesionalnu karijeru. On se tako na najbolji mogući način oprostio od profesionalnog igranja odbojke, jer je završio karijeru sa osvojenom titulom prvaka Turske sa ekipom Halkbanke u svom poslednjem zvaničnom nastupu.

Miljković je u velikom finalu zajedno sa svojim timom bio od ekipe Arkaspora sa 3:1 u pobedama, pošto su u četvrtom meču finalne serije trijumfovali rezultatom 3:2 u setovima na gostovanju.

Miljković je tokom svoje bogate igračke karijere nastupao za ekipe: Partizan, Lube Macerata, Roma Volley, Olympiacos, Fenerbahce, Cucine Luba i Halkbank. 

U nacionalnom timu Ivan Miljković je nastupao u periodu od 1998. do 2012. godine sa kojim je osvojio jednu zlatnu medalju na OI u Sidneju 2000. godine, zlato i srebro sa Svetskih prvenstava, dve zlatne i tri bronzane medalje sa Evropskih prvenstava, kao i četiri srebra i dve bronze u Svetskoj ligi.

Nakon svoje poslednje utakmice, Miljković nije krio svoje emocije, te se od odbojke oprostio u suzama. On će se tako sada u potpunosti posvetiti funkciji potpredsednika Odbojkaškog saveza Srbije koju trenutno ima.

SREĆNA PENZIJA, LEGENDO!!!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje