Advertisement
MaxBet

Sada već i član seniorske reprezentacije Italije – Nikolo Zaniolo (21) važi za jednog od najtalentovanijih mladih fudbalera u Evropi.

Brojni stručnjaci od njega očekuju da bude nosilac igra Rome, ali pre svega “Azura” u narednoj deceniji, te mu se predviđa velika karijera.

Ipak, 21-godišnji ofanzivni vezista velikih problema ima sa povredama. Nakon što se nedavno oporavio od teške povrede ligamenata, Zaniolo zbog identične situacije je ponovo van stroja.

Naime, u susretu protiv selekcije Holandije, Zaniolo je pri kraju prvog poluvremena morao da napusti igru, a lekarski nalazi potvrdili su “crne slutnje” – mladi fudbaler je po drugi put pokidao prednje ukrštene ligamente kolena.

Stoga, u narednim danima ga očekuje i hururški zahvat, kao i period rehabilitacije i potpunog oporavka. Prvične procene ukazuju da bi na terene mogao da se vrati tek početkom meseca marta.

Svakako veliki peh prvenstveno za samog Zaniola, ali i za reprezentaciju Italije i ekipu Rome koja je tako u prvom delu sezone 2020/2021 ostala bez usluga svog talentovanog ofanzivca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.