sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Veliki peh za perspektivnog fudbalera

Sada već i član seniorske reprezentacije Italije – Nikolo Zaniolo (21) važi za jednog od najtalentovanijih mladih fudbalera u Evropi.

Brojni stručnjaci od njega očekuju da bude nosilac igra Rome, ali pre svega „Azura“ u narednoj deceniji, te mu se predviđa velika karijera.

Ipak, 21-godišnji ofanzivni vezista velikih problema ima sa povredama. Nakon što se nedavno oporavio od teške povrede ligamenata, Zaniolo zbog identične situacije je ponovo van stroja.

Naime, u susretu protiv selekcije Holandije, Zaniolo je pri kraju prvog poluvremena morao da napusti igru, a lekarski nalazi potvrdili su „crne slutnje“ – mladi fudbaler je po drugi put pokidao prednje ukrštene ligamente kolena.

Stoga, u narednim danima ga očekuje i hururški zahvat, kao i period rehabilitacije i potpunog oporavka. Prvične procene ukazuju da bi na terene mogao da se vrati tek početkom meseca marta.

Svakako veliki peh prvenstveno za samog Zaniola, ali i za reprezentaciju Italije i ekipu Rome koja je tako u prvom delu sezone 2020/2021 ostala bez usluga svog talentovanog ofanzivca.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje