petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Veliki problemi za gostujuću ekipu!

Danas od 10 časova na programu je utakmica 36. kola rumunske Lige 2 u kojoj će se sastati Juventus Bukuresti i Foresta Suceava.

Juventus Bukuresti se trenutno nalazi na liderskoj poziciji sa 75 bodova iz 31 utakmice, a do sada su zabeležili 24 pobede, 3 remija i 4 poraza. Na svom terenu uspeli su da dođu do čak 40 bodova nakon 15 kola, a ostvarili su čak 13 pobeda, 1 remi i 1 poraz.

Foresta Suceava se trenutno nalazi na 12. poziciji sa ukupno 41 bodom iz 31 utakmice, a njihov učinak u dosadašnjem toku sezone su 12 pobeda, 5 remija i 14 poraza. U gostima su odigrali 15 utakmica i pritom su uspeli doći do samo 11 bodova, a zabeležili su 3 pobede, 2 remija i 10 poraza.


Glavni trener gostujuće ekipe za ovu utakmicu imaće na raspolaganju samo 13 igrača (od čega 2 golmana) zbog generalno kratkog rostera, ali i zbog izostanaka nekih standardnih igrača.

Naime, ovu utakmicu zbog povrede propustiće levi bek Constantin Druga (31n/2g/1a), štoper Alin Mutu (28n/3g/0a), centralni vezista Lucian Dumitriu (29n/4g/1a) i desni krilni vezista Andrei Cerlinca (32n/4g/1a), dok je desni bek Ionut Mihalachioae (14n/1g/0a) odlučio da napusti fudbal već u 26. godini.

Takođe, glavni trener je izjavio: “U ovom trenutku bitno je samo da sezonu privedemo kraju, ne da je zapostavimo, a onda na leto, ako bude finansijskih mogućnosti i ako budemo hteli fudbal u Suceavi, videćemo…“


Zbog svega ovoga pobeda domaćeg tima sve je izvesnija u šta naravno veruju i kladionice pa se zbog toga tip “1“ plaća kvotom 1,15. Pored toga, kvota za pobedu Juventusa sa bar 3 gola razlike iznosi oko 1,75.

Šta vi mislite, da li će domaća ekipa iskoristiti navedene probleme gostiju i da li će uspeti da dođe do novog ubedljivog trijumfa ove sezone?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje