petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Veliki udarac za Seattle, Rashad Penny završio sezonu

Ekipa Seattle Seahawksa doživela je težak poraz od divizijskog rivala Los Angeles Ramsa prethodne nedelje. Poraz kao poraz je sastavni deo sporta, ali ovaj će biti skup za Seahawkse, jer su izgubili važnog igrača do kraja sezone. Drugi trkač tima, Rashad Penny je pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena i za njega je sezona gotova.

Ovo je veliki udarac za tim koji predvodi Pite Caroll, jer je Peny bio važan šraf u napadu Seahawksa. Cris Carson i Rashad Penny su činili udarni duo koji je predvodio igru po zemlji. Penny je u u prethodne 2-3 utakmice pokazao da je u sjajnoj formi, i svojim doprinosom skinuo veliki teret sa leđa Crisa carsona. Koliko je Pite Caroll imao poverenja u njega pokazuje i statistika, koja kaže da je Penny imao samo pet snepova manje u odnosu na Carsona na prethodne dve utakmice. U te dve utakmice Peni je istrčao 236 jardi, ali onda je usledila povreda i poremetila sve.

Pite Caroll je izjavio da će drugi trkač tima do kraja sezone biti C.J. Prosise. Biće zanimljivo videti da li će C.J. Prosise uspeti da nadomesti Pennyevu produktivnost u napadu.

Seahawksi u 15. kolu NFL šampionata igraju u gostima protiv Caroline Panthersa.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje