četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Veljković: Možda smo rešili Bundesligu!

Srpski reprezentativac i štoper Verdera, Miloš Veljković, još jednom je pokazao zbog čega je “zid” ekipe iz Bremena! U meču 32. kola Bundeslige, Verder je posle 0:2, uspeo da se probudi i dođe do remija (2:2) u meču sa Borusijom iz Dortmunda, a defanzivac “zelenih” bio je među najzapaženijim igračima svog tima.

Remi na “Vezeru” doneli su Kevin Mohvald i veteran Klaudio Pizaro (42), koji je posle akcije u kojoj su učestvovali Veljković i Augustinson uspeo da donese “iks” koji je učinio da vodeći Bajern dođe na korak od nove titule, pošto su “milioneri” u meču sa Verderom ostali bez planiranih bodova.

Obožavam da igram ovakve utakmice! Uživao sam u meču i pokazali smo kao tim da imamo karakter da se vratimo posle 0:2. Preko puta smo imali jaku Borusiju, koja je fenomenalna ekipa i koja je želela da nastavi trku sa Bajernom za titulu. Ovim remijem smo možda odlučili šampiona Bundeslige! Nastavljamo naš put… Možda do Lige Evrope”, jasan je Veljković.

Srpski reprezentativac dominirao je u duelima sa talentovanim triom Pulišić – Sančo – Alkasera, koji na transfer tržištu vredi “samo” 180 miliona evra…

Sve su to pakleni igrači sa kojima je zadovoljstvo odmeriti snage. Primili smo jedan gol iz igre i pokazali snagu. Vredan rad i fizička spremnost dolaze do izražaja kada imate za protivnike takve igrače”, rekao je Veljković, čiji Verder u poslednja dva kola igra sa Hofenhajmom i Red Bul Lajpcigom.

izvor: PR tim portala hej!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje