subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Venc trejdovan u Komanderse

Nastavlja se ludilo prelaznog roka u NFL ligi. Nakon što je Sijetl odlučio da trejduje Rasela Vilsona isto su uradili i Indijanapolis Koltsi koji su trejdovali Karsona Venca u Vašington Komanderse.

Koltsi će u zamenu dobiti pikove treće runde drafta 2022. i 2023. godine. Takođe postoji i klauzula da pik iz 2023. godine postane izborg druge runde ako Ven odigra 70% Vašingtonovih snepova.

Vašingtonu je već neko vreme bio potreban kvoterbek. Aleks Smit je uradio sjajan posao, ali bilo je jasno da on nije dugoročno rešenje za ovaj mladi tim. Prošle sezone Tejlor Hejniki je pokazao da je solidan kvoterbek, ali nedovoljno dobar da bi vodio Vašington do plej ofa i dalje.

Karson Ven prethodne sezone nije blistao u Koltsima i mnogi ga krive što Koltsi na kraju nisu igrali plej of, a imali su sve u svojim rukama. Naravno, tome su kumovale i povrede koje su oduvek bile deo karijere.

Ron Rivera je poznat kao sjajan stručnjak pre svega sa kvoterbekovima, te bi saradnja između Venca i njega mogla biti dobra.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje