petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Verdasko je poznat kao igrač koji igra maratone na grend slemovima

Drugi meč sa Rolan Garosa na koji vredi staviti novac odigraće Španac Feranando Verdasko i Britanac Danijel Evans. Kladionice baš favorizuju iskusnog Španca, ali mi smo mišljenja da ovaj meč može da bude više nego neizvestan.

Fernando Verdasko je poznat kao igrač koji na grend slemovima igra maratonske mečeve. Uglavnom igra dobro, ali ima poteškoća da dobru igru zadrži tokom celog meča. Mečevi na grend slemovima se igraju na tri seta, što znači da mečevi uglavom traju oko dva sata, možda malo duže. Verdasko ima taj problem da drži koncetraciju tokom celog meča, i zato su njegovim mečevi neizvesni.

Ako pogledamo njegove rezultate na Rolan Garosu kroz sve ove godine dolazimo do brojke od 46 odigranih mečeva. Statistika kaže da je 23 meča Verdaska na Rolan Garosu otislo u 4+ setova.
Dakle, pola mečeva ode u debeli over i ovo nikako nije slučajnost. Šljaka je takva podloga da se mnogo lakše dolazi do brejka, što je samo plus za današnji meč.

Fernando Verdasko, Žil Simon, Andreas Sepi, Janko Tipsarević i Viktor Troicki su magovi za maratonske mečeve na grend slemovima i na njih treba obratiti pažnju.

Pored lepe statistike za Verdaska Danijel Evans je igrač koji bez problema može da parira Verdasku. Svima je poznato da je imao doping skandal, nakon kojeg su ga napustili svi sponzori. Evans je krenuo od nule i fino mu ide za sada. Nije izgubio volju, a samo je pitanje vremena kada će se vratiti tamo gde pripada, a to je top 30 na ATP listi.
Vrlo uporan igrač, koji se dobro kreće i dobro pokriva teren. Kladionice su ga baš potcenile i protiv uvek nepredvidivog Verdaska sigurno ima svoju šansu.

Uzdamo se u to što Verdasko ne može da igra u kontinuitetu dobro i kvalitet Evansa koji je nesporan. Kvota na 4+ setova ima veliki value za nas i svakako je vredna za igru.

Predlog za klađenje: 4+ setova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje