utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vezali su 7 pobeda protiv ovog rivala. Hoće li slaviti i danas?

Od 11 sati po našem vremenu igraće se utakmica 27. kola ruske FNL u kojoj će se sastati Orenburg i Fakel Voronezh.

Orenburg je jesenji deo sezone završio na 3. poziciji jer je na 26 odigranih utakmica osvojio 54 boda i upisao 15 pobeda, 9 remija i 2 poraza.

Fakel Voronezh je na 26 utakmica uspeo da osvoji svega 28 poena, ostvarivši 6 pobeda, 10 remija i 10 poraza, zbog čega se u ovom trenutku nalazi na 17. mestu.

Međusobne utakmice: Orenburg – F. Voronezh (www.flashscore.com)

Pored toga što je od početka sezone beležio mnogo bolje rezultate i što će danas igrati na svom terenu Orenburg će protiv Fakela imati prednost i u vidu tradicije, s obzirom na to da su današnjeg protivnika savladali na svakom od prethodnih 7 susreta i to uz 15 postignutih i samo 2 primljena gola.

Za novi trijumf Orenburga, odnosno osmi u nizu, nudi se kvota 1,75. Pored toga, kombinaciju “1&0-3“ smo videli čak 6 od 7 puta, a ona se danas plaća kvotom 2,15. Ako pak mislite da će Fakel konačno ostati neporažen, tip “X2“ možete odigrati po kvoti 2,00.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje