utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vezista Partizana otišao iz kluba!

Kao i svake godine i posle završetka prelaznog roka u velikom broju najjačih evropskih liga, srpski igrači često i krajem februara koriste priliku da odu u neku od liga gde taj prelazni rok traje dosta duže, poput Kazahstana, Kine, Rusije, Južne Koreje…, poslednjih u nizu takvih igrača je defanzivni vezni igrač Partizana, Milan Radin, koji je pojačao kazahstanski Aktobe, kao jedan od najvećih klubova uz Kairat i Astanu.

Milan Radin odigrao je u dresu crno-belih 31 meč, ne birajući poziciju i često igrajući i bek. Univerzalac Partizana, oprostio se od saigrača sledećim rečima: ,,Kad sam dolazio u Partizan nisam znao da ću toliko zavoleti klub i među igračima steći prijatelje. I kad je bilo teško i nisam igrao, uvek sam imao osmeh na licu. Njihova podrška mi je beskrajno značila. Uz tu energiju uspeli smo da osvojimo duplu krunu i posle 13 godina izborimo nokaut fazu Lige Evrope, ali kako u životu obicno biva, u jednom trenutku putevi moraju da se razdvoje. Hvala beskrajno mojim saigračima s kojima sam se i radovao i tugovao, svim navijačima ciji nas je aplauz nosio do duple krune i Lige Evrope, članovima stručnog štaba i svima koji vole Partizan. Momci, samo hrabro, šampionski.“

Pored Radina, 27.februara, tim Aktobea pojačali su i sledeći igrači: golmani David Loria iz Irtiša i Nudhumedov iz Ordabašija, vezni igrač Hrvoje Miličević koji stiže iz italijanske Peskare.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje