petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Video sažetak: Fenerbahce Istanbul – Crvena Zvezda

Trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić istakao je da je slabija igra crveno-belih u drugoj deonici odlučila pobednika jer je Fenerbahče preuzeo kontrolu nad utakmicom.

Košarkaši Crvene zvezde mts nisu uspeli da naprave čudo i savladaju Fenerbahče u Istanbulu. Crveno-beli su pokazali karakter, nisu se predavali ni u jednom trenutku, ali je turski tim pun kvalitetnih stranaca uspevao da odoli svakom naletu izabranika Dejana Radonjića.
Trener crveno-belih izneo je svoje viđenje utakmice:
“Imali smo dosta problema u drugoj četvrtini. Pre svega u odbrani, Nakon tog perioda igre Fenerbahče je uspostavio kontrolu nad utakmicom. Mi moramo da se spremamo za naredne mečeve.“, kratko je istakao Radonjić.
U poslednjoj rečenici je i srž situacije u kojoj se nalazi Zvezda. Paklen ovosezonski ritam zahteva da se pobede ne slave previše, a vremena za očajanje nakon poraza gotovo da nema. Najvažnije za crveno-bele je da se povređeni igrači što pre vrate u trenažni proces i da u kompletnom sastavu pristupe velikim izazovima koji predstoje.
Podsećamo, u decembru će u Beogradu gostovati sami velikani evropske košarke – Makabi, Real Madrid i CSKA, a crveno-beli će u međuvremenu gostovati Olimpijakosu. Paklen ritam započinje već u nedelju kada Crvenu zvezdu mts očekuje gostovanje podgoričkoj Budućnosti u derbiju 13. kola ABA lige.
Izvor: kk Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje