četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Viktori opravdava ulogu favorita ?

Na Novom Zelandu će se sastati domaći Velington i Melburn Viktori

Velington je trenutno na poslednjem mestu na tabeli i po svemu sudeći tu će i ostati do kraja sezone. U seriji su od 7 mečeva bez pobede (5 poraza i 2 nerešena susreta). Igraju otvoren napadački fudbal bez obzira na sve. Imaju jedan sasvim solidan napad koji predvodi Andrija Kaluđerović,ali im je odbrana problematična. Trener Kalezić će moći da računa na ceo tim. Juče je tim pojačao srpski internacionalac Matija Ljuljić koji je prethodno branio boje Litvanskog Žalgirisa. On će biti u timu,ali nije realno da nastupi bez ijednog treninga.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: /

Taman kad su svi pomislili da se vratio stari Melburn Viktori usledio je hladan tuš protiv Merinersa. Objektivno gledano mogli su dobiti,ali i izgubiti taj meč,pa je nerešeno možda i najrealnije. Opet se vratila ta neefikasnost,greške u odbrani,sve kao na početku sezone. Ipak u Viktoriju se nadaju da je to bio samo loš dan i potrudiće se da već na ovom meču dokažu to. Ukoliko žele da zadrže šansu za drugo i treće mesto ovaj meč moraju dobiti. Tim će biti jači za štopera Vilijamsa koji je baš nedostajao u prošlom meču.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Williams

Izostanci: Donachie, Austin, Deng, Valeri

Predlog za klađenje: Viktori je kvalitetniji rival i trebalo bi da slave na ovom meču. Prvi ovosezonski duel baš na Novom Zelandu završen je pobedom Viktorija 3-2.

Tip: 2 @ 1.90 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje