subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Viljalesu pripao trening pred kvalifikacije

Vozač Jamahe Maverik Vinjales bio je najbrži na trećem slobodnom treningu pred trku za Veliku nagradu Andaluzije koja se vozi u Heresu. Vinjalesu očiledno odgovaraju jutarnji uslovi, jer je i na jučerašnjem prvom treningu bio najbrži. Danas je odvezao najbrži krug u vremenu od 1:36.584 minuta. Drugi je bio Fabio Kvartararo koji je kasnio svega 59 hiljaditinki, dok je treći bio Džek Miler.

Direktno u Q2 deo kvalifikacija su se plasirali i Takaaki Nakagami, Frančesko Banjaja, Danilo Petrući, Bred Binder, Valentino Rosi i Pol Espargaro.

Treći trening je bio više nego uzbudljiv, jer su prvih 10 vozača bili unutar pola sekunde zaostatka. Sjajan trening imali su Nakagami Hondu i Bred Binder KTM-u, a svakako će zadovoljan biti i Pol Espargaro na drugom KTM-u.

Na stazu se vratio i aktuelni šampion Mark Markes koji jeste vozio, ali očekivano nije bio na nivou sa prethodnog vikenda.

Biće jako zanimljivo videti ko će se plasirati u Q2 deo kvalifiakcija, jer se u Q1 nalaze vozači poput Žoana Mira, Andree Dovicioza, Franka Morbidelija, Kala Kračlova i Mark Markesa.

Kvalifikacije su na programu od 14:10.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.motogp.com/en

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje