petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon, ATP: predlozi za 3. jul

Danas u 12:30 počinju nadmetanja na legendarnom Vimbldonu. Danas su u planu 32 duela u muškoj i 32 duela u ženskoj konkurenciji i ostaje da se nadamo da nam čuvena Londonska kiša neće pokvariti užitak. Evo nekih predloga za mečeve u muškoj singl konkurenciji:

12:30 An. Kuznjecov – K. Kačanov 2 kvota @1.50 (Kaačanov je ove godine i na šljaci i na travi pokazao da će biti najbolji ruski teniser u budućnosti. Imao je u zadnje vreme puno zanimljivih okršaja i velikih pobeda. Odlikuje ga dobar servis i jaki odarci, a trava je brza podloga i u velikoj je prednosti u odnosu na Kuznjecova čiji su servisi i udarci znatno slabiji).

14:30 P. Gojovčik – M. Copil +40.5 kvota @1.85 (Duel dva tenisera koji svoje igre baziraju na jakim servisima. Da će ovde biti malo brejkova potvrđuje i meč kvalifikacija za Frenč open, kada je sa 2:1 slavio Copil, a kada je u ta tri seta viđeno 2 taj brejka i čak 36 gema. Samo ako se eč ne završi u tri seta ovde ide minus, a ako meč ode u 4. ili 5. set što je logičnije plus je siguran).

Dodatak 5: Treba očekivati plus gemova i na meču Šapovalov – Janovič , a treba očekivati i sigurne prolaze dalje A. Sepija, Ž. Milera, F. Majera i F. Fođinija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje