petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon Dan 1 – Predlog za klađenje

Danas i zvanično startuje Vimbldon. Biće teško pratiti mečeve, jer je za celu nedelju najavljena loša prognoza. Naš savet je da se pred svaki dan pogleda i u skladu sa viđenim odluči da li da se igra, ili ne.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Španac Alehandro Davidovič Fokina i Amerikanac Denis Kudla. Prema kladionicama favorita u ovom meču nema, a margina za gemove je postavljena na 37,5.

Po našem mišljenju Kudla je ovde favorit, i to poveći. Dva su razloga za takvo razmišljanje. Prvi razlog je njegovo zdravstveno stanje koje nije najbolje. Naime, mladi Španac je nekoliko dana pred Vimbldon bio primoran da preda meč zbog povrede leđa. Fokina je veoma krkhog zdravlja i po nekom nepisanom pravilu uvek se povredi pred velike turnire. Sa povredom leđa njegov servis će biti veoma slab, a to je na travi ključ. Servis nije njegovo glavno oružje, tako da Kudla ako bude bio pametan imaće svoju šansu.

Drugi razlog zašto treba igrati protiv Fokine jeste njegov manjak iskustva igranja na travnatim terenima. U dosadašnjem delu karijere je odigrao samo deset mečeva i skor mu je 5/5. On spada u one Špance koji igraju isključivo na šljaci, a sve ostalo je nebitno.

Kudla u ovom delu karijere igra na čelendžerima uglavnom. Kao pripremu za Vimbldon koristio je čelendžere u Notingemu. Na jednom je igrao finale, a na drugom je ispao u četvrtfinalu. On je morao da igra i kvalifikacije, a prošao ih je bez većih problema. Ima problem sa oscilacijama, ali njegova igra ide mnogo bolje uz travu.

Po nama vredi probati na ovu kvotu, jer Fokina je stakleno zdravlja i nema igru za travnate terene.

Predlog za klađenje: PObeda Kudle 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje