četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon Dan 8: Predlog za klađenje 2 – Ponedeljak 5. Jul

Danas na programu imamo osam mečeva u muškoj konkurenciji, na šest mečeva kvote na favorite su maksimalno 1,20. Ponuda je jako štura, pa se nemojte čuditi zašto nešto slabije pratimo Vimbldon. Generalno gledano rezultati su očajni, ali eto danas pravimo izuzetak, jer njušimo neka potencijalna iznenađenja.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Rus Andrej Rubljov i Mađar Marton Fučovič. Rubljov kao top 10 teniser je favorit sa kvotom 1,15, dok je margina za gemove postavljena na 33,5.

Kada vas neko u sezoni pobedi tri puta u kratkom roku mora se stvoriti neka doza kompleka o bajazni. E to je slučaj sa Fučovičem, jer Mađar ako sagledamo celu sezonu igra sjajno, no kada naleti na Rubljova poraz je neminovan. Ove sezone su se sastsali tri puta i sva tri puta je Rus slavio bez problema, i još jedan meč Fučovič je predao bez borbe.

No, trava je specifična podloga i svi ti rezultati na šljaci i betonu padaju u vodu. Rubljov nema tako mnogo iskustva igranja na travi i mi tu vidimo našu šansu. U dosadašnjem delu turnira je pokazao da se protiv njega i te kako može igrati. Bilo je dosta oscilacija kao i nervoze u igri Rusa i to Fučovič mora da iskoristi.

Danas neko od favorita mora da zezne, jer apsolutno nema šanse da svi favoriti sa ovim jadnim kvotama pobede. Fučovič će danas biti ekstremno motivisan, jer kada vas neko dere tokom cele sezone mora da se pojavi neki inat u vama. Ima sve u svojoj igri što je potrebno da parira Rubljovu barem u jednom delu meča. U skladu sa tim mi preporučujemo opciju Fučovič osvaja set.

Predlog za klađenje: Fučovič osvaja set 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje