subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon Dan 9: Predlog za klađenje – Utorak 6. Jul

Danas su na programu četvrtfinalni dueli ženskog dela turnira na Vimbldonu. Meč koji koji je nama zanimljiv za klađenje odigraće Čehinja Karolina Pliškova i Švajcarkinja Viktorija Golubić.

Prema kladionicama, favoriz za prolazak u polufinale je Pliškova. Njena pobeda se plaća kvotom 1,40, a margina za gemove je postavljena na 20,5.

Pliškova večiti favorit da nešto uradi na onim najvećim turnirima, ali to nikako da se desi. Gledajući njene igre ova kvota ima pokriće, ALI (namerno velikim slovima) ona je toliko puta bila u sličnim situacijama i po pravilu je prodala mečeve.

Na putu ka ovom meču Pliškova nije izgubila set. Dobila je neke sjajne igračice i pre svega udaračice poput Tamare Zidanšek, Done Vekić, Tereze Martincove i Ljudmile Samsonove. Za tri od pomenute četiri igračice se može reći da igraju dobro na travi, tako da sav kredit ide Pliškovoj.

Sa druge strane je Golubićeva koja očigledno igra turnir života. Ruku na srce dosta toga joj se poklopilo, ali na WTA turu je sve moguće i kada neka igračica veže 3-4 pobede, to se mora shvaiti za ozbiljno. Švajcarkinja je dobila Kudermetovu, Kolins, Brengle i Kiz. Brengle i Kolins su bile lak zalogaj, jer su to igračice koje imaju baš velikih problema sa servisom, i to je bio ključ meča. Ipak, mečevi protiv Kudermetove i Kiz su pokazali da Golubićeva može da igra protiv snažnih udaračica i to je sjajna priprema za ovaj meč.

Pliškova mora biti favorit, ali mi joj ne verujemo. Još uvek nije bila u teškoj situaciji na ovom turniru, i tek na osnovu toga mi možemo proceniti da li nešto može. Svako od top favorita na grend slemu ima bar jedan tesan meč u kojem može lagano da izgubi, i ako to predbrodi onda ima šanse. Pliškova do sada nije imala takvu situaciju, a danas bi možda mogao biti taj dan.

Kao što smo već rekli Golubićeva je imala sjajnu pripremu za ovaj meč u vidu Medison Kiz. Amerikanka i Pliškova gaje sličan stil tenisa baziran na sjajnoj servis i jakim i ravnim udarcima. Golubićeva je to uspela koliko toliko to da upasivi, videćemo kako će se danas snaći.

Mi preporučujemo over gemove, jer ne vidimo da Pliškova ovo lagano dobija. Previše puta je prodala u ovakvim situacijama, i baš bi bilo amaterski kada bi pali na istu foru.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje