U okviru 8. kola Aba lige od 20:00 sastaju se Zadar i Cedevita Olimpija.

Cedevita Olimpija trenutno zauzima 3. mjesto sa 13 bodova i omjerom od 6 pobjeda i 1 poraz.

Zadar je posljednja ekipa na tabeli , oni u sedam odigranih kola nisu uspjeli nikoga savladati, tako da imaju svih sedam poraza.

Cedevita Olimpija je na gostovanjima upisala pobjede protiv Mege, Igokee i Primorske, dok su poraženi od Mornara.

Zadar u svojoj dvorani je upisao poraze od Krke, Cibone i Partizana.

Cedevita je imala pet dana odmora s obzirom da su zadnji meč igrali u okviru Eurokupa protiv Breše koju su savladali sa 73-62 i tako upisali pet pobjeda u nizu, s druge strane Zadar je igrao ligaški meč protiv Sonika u petak gdje su tek u zadnjoj četvrtini slomili protivnika i upisali pobjedu od 19 razlike.

Trener Zadra se žalio da pojedini igrači imaju problema sa virozom a i naravno umorom jer im je ovo drugi meč u dva dana, uz to Cedevita Olimpija je dosta kvalitetnija ekipa na papiru i na terenu bi trebala da prikaže isto.

Desna ruka Danijela Jusupa, Tomislav Ružić napominje kako zadarski igrači moraju tražiti svoju priliku i kada se dogodi, biti spremni iskoristiti je.

“Prije svega bit će teška utakmica za nas, prvenstveno zato što je tu Cedevita Olimpija, kao drugoplasirana ekipa. S druge strane, ovaj tjedan su neki igrači bili pod virozom, tako da će nam biti stvarno teško vratiti se u taj trenažni proces i zadržati energetski dio da budemo na pravoj razini. Tako da očekuje nas stvarno teška utakmica. Momčad bi trebala biti kompletna, međutim vidjet ćemo na popodnevnom treningu i na sam dan utakmice. Nadamo se da će viroze popustiti i da ćemo biti u punom sastavu. Iskreno se nadam da ćemo pružiti dobar otpor, jer mislim da se u Zadru uvijek mora igrati maksimalno i na pobjedu. Ako nam se otvori šansa i prilika za pobjedu, moramo biti spremni iskoristiti je u datom trenutku.”

Pobjeda Cedevita Olimpije se plaća 1,30 , dok hendikep pobjeda sa 4 ili više razlike kvotom 1,50!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here