utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Više ih nećemo gledati u dresu engleskog velikana

Mančester Junajted je u poslednjoj utakmici ove sezone izgubio na svom terenu od Kardif Sitija (0:2), a ujedno to je bio i poslednji duel koji su Antonio Valensija i Ander Erera odigrali u dresu engleskog giganta.

33-godišnji reprezentativac Ekvadora nakon 10 godina napušta klub sa Old Traforda, u koji je stigao 2009. godine iz ekipe, Vigana u transferu vrednom 16 miliona funti. U dresu „Crvenih Đavola“ ukupno je odigrao 339 utakmica na kojima je postigao i 25 pogodaka. Osvojio je dve titule prvaka Premier lige, jedan FA Kup, kao i trofej u Ligi Evrope. Valensija će tokom leta biti slobodan u izboru nove sredine, a interesovanje za njegov potpis pokazalo je nekoliko klubova upravo iz Premier lige, kao i iz Italije, odnosno SAD-a.

Poslednju utakmicu za Mančester Junajted odigrao je i španski vezista, Ander Erera koji nakon pet sezona provedenih u ovom klubu, odlazi u Francusku, gde je kao slobodan agent potpisao ugovor sa Paris Sen Žermenom. Španac je 2014. godine stigao na Old Traforda iz Atletik Bilbaa za sumu od 36 miliona evra, te je na 190 utakmica „branio boje“ engleskog tima uz 20 postignutih golova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje