petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Votford angažovao dva pojačanja u istom danu!

Fudbalski klub Votford, član Premijer lige, potpisao je danas ugovore sa golmanom Danielom Bečmanom, koji stiže iz Stouka i desnim spoljnim igračem Kikom Femeniom koji stiže iz Alavesa.

Daniel Bachman igra na poziciji golmana i u klub stiže pošto mu je istekao ugovor sa Stoukom. Karijeru je započeo u rodnoj Austriji, gde je branio za Admiru, Rapid i Šturm u mlađim kategorijama, zatim je usledio prelazak u mladi tim Austrije, gde se nije dugo zadržao i zadužio je opremu U18 tima Stouka. Branio je na pozajmicama u Ros Kauntiju, Buriju i Reksamu. Za tim U23 Stouka branio na 40 utakmica. Bio je standardan na golu mlade reprezentacije Austrije za koju je branio 16 puta.

Kiko Femenia igra na poziciji desnog spoljnjeg igrača, a karijeru je započeo u Herkulesu, da bi 2011-te prešao u Bareselonu B za 2 miliona evra, odakle je usledio prelazak u drugi tim Reala, Kastilju. Posle dve sezone prelazi u Alkorkon odakle je 2015-te stigao u Alaves za koji je odigrao 77 utakmica, postigao 5 gola i zabeležio 3 asistencije.

Pre njih Votford su pojačali vezni fudbaleri Tom Cleverly iz Evertona i Will Hughes iz Derbija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje