utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Votford smenio trenera, ali za to krivicu snosi “rival iz Premijer Lige“

Nakon fantastičnog početka sezone pod komandom novog trenera, Votford je došao do toga da na poslednjih 12 mečeva u Premijer Ligi ima svega 5 zarađenih bodova.

Rezultat toga, naravno, jeste smena 40-godišnjeg Marka Silve, ali to ništa ne bi bilo čudno kada se u zvaničnom saopštenju ekipe sa “Vikeridž Rouda“ ne bi krivila druga premijerligaška ekipa.

Naime, u tekstu koji je jutros osvanuo na zvaničnom sajtu Votforda navodi se da su loši rezultati počeli kada se za portugalskog stratega počeo interesovati “rival iz Premijer Lige“, tj. izvučeno iz konteksta – Everton, te da toga nije bilo sigurno bi “Stršljeni“ sada bili u borbi za evropska takmičenja.

Sve u svemu, Votford koji trenutno zauzima sam centar tabele od zone za relegaciju udaljen je svega 6 bodova, što je počelo da plaši rukovodstvo. Zbog toga, u istom saopštenju navodi se da će već tokom današnjeg dana biti naznačen novi glavni trener, a prema nezvaničnim informacijama velike su šanse da to bude trener Malage, Hose Gonsales, koji je na klupu španskog tima seo pre tek 7 dana.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje