četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Vraća nam se evropska košarka?

Zbog globalne pandemije koronavirusa brojna sportska dešavanja širom sveta su otkazana, pa tako i Euroliga, odnosno Eurokup, dva najkvalitetnija košarkaška takmičenja u Evropi.

Iako, se još uvek sa sigurnošću ne zna da li će se aktuelna sezona 2019/2020 nastaviti, postoje pozitivni signali da bi u narednom periodu mogli da vidimo završnicu ovih takmičenja.

„Euroliga i njeni članovi rade na tome da se napravi plan i svi mogući scenariji kako bi se sezona koja je privremeno suspendovana, ipak nastavila u Euroligi i Eurokupu. Otkako je sezona zbog koronavirusa suspendovana, obavljeno je niz telefonskih i video poziva kako bi se sagledala celokupna situacija. Sastancima su prisustvovali svi generalni menadžeri ili sportski direktori svih 18 klubova Eurolige. Glavni cilj je bio pronalaženje rešenja za novonastalu krizu i prevazilaženje svih kratkoročnih i dugoročnih problema, kao i svih ostalih problema što se odnose na igrače, raspored utakmica, nacionalna takmičenja i dr.“, navodi se u saopštenju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje