petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Vratio se u Humsku!

Nakon što je Savo Milošević napustio klupu Partizana, bilo je samo pitanje trenutka kada će – Aleksandar Stanojević biti i zvanično imenovan za novog šefa struke „crno-belih“.

Na današnjoj konferenciji za medije, 46-godišnji strateg je i oficijalno predstavljen kao novi trener kluba iz Humske, sa kojim je potpisao ugovor u naredne dve godine.

 

„I ranije je postola mogućnost da se vratim, ali iz brojnih razloga nisam bio spremam. Ipak, sada verujem da je pravi trenutak. Sada sam osetio želju da se vratim, jer uvek postoji posebna emocija koja nas vuče ovamo i koja daje insipiraciju. Velika mi je želja da preokrenemo celu situaciju, jer je ovo mnogo težak period za našu grobarsku javnost. To mi je velika inspiracija. Radićemo danonoćno, jer ima dosta stvari koje možemo da promenimo na bolje. Želja mi je da se prvo stabilizujemo, a onda da se borimo za titulu do poslednjeg kola. Ne mogu da obećavam, ali znam da će biti nenormalna borba i sve me to dodatno inspiriše i motiviše’, istakao je novi trener Partizana.

Stanojević se tako po drugi put u svojoj trenerskoj karijeri vratio u Humsku, jer je u periodu od 2010. do 2012. godine sa velikim uspehom predvodio „crno-bele“, osvojivši dve titule prvaka Srbije i jedan trofej u nacionalnom Kupu.

Fotografija preuzeta sa sajta: http://partizan.rs/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje