petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Vreme je da Edmund prekine seriju poraza

Drugi ujedno i poslednji predlog za danas sa Rolan Garosa biće meč u kojem će snage odmeriti domaći igrač Žeremi Šardi i Britanac Kajl Edmund. Kladionice su za blagog favorita postavile Edmunda sa čim se mi apsolutno slažemo, a naše mišljenje je da je Edmund još veći favorit neko što to kvote prikazuju.

Kladionice se očigledno boje crnog niza u koji je upao Kajl Edmund. Imao je Britanac određenih problema sa povredama koje su ga sputale. Gubio je Britanac u prvom kolu Marakeša, Monte Karla, Minhena, Madrida i Rima. Ako se pogledaju igrači od kojih je gubio vidi se da su svi šljakaši, osim Kudle i taj poraz je bio iznenađujuć.

Ipak, mi smo mišljenja da će Emdund prekinuti taj niz, jer danas ima igrača po meri. Šardi jeste domaći igrač, i to bi mogla biti prednost, ali igrački gledano Edmund je za klasu jači igrač. Od servisa, kretanja i svega ostalog Edmund je mnogo bolji igrač i zato ova kvota ima veliki value.

Ako pogledamo formu Šardija ni ona nije tako bajna. Jeste imao neke teške mečeve kao na primer protiv Nadala, ali bili su tu porazi od Erbera i Fokine koje je na šljaci mogao da dobije.

Ovde igramo na bolju igru u polju Edmunda. Smatramo da je Edmund kompletniji igrač i da Šardi ne može da servira kao lud na tri dobijena seta. Taj servis će kad tad da stane i tada će Edmund biti u velikoj prednost.

Aposlutno kvota koja se mora ispošstovati, jer da je Edmund u malo boljoj formi ova kvota ne bi bila veća od 1,30, a po 1,75 svakako vredi odigrati.

Predlog za klađenje: Pobeda Edmunda 1,75 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje