petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vulverhempton izdvojio 17 miliona za igrača Porta!

Ruben Neves, potpisao je danas petogodišnji ugovor sa ekipom Vulverhemptona, članom Championshipa, a u ovaj klub stiže u transferu vrednom 17 miliona evra iz Porta.

Ruben Neves (1997) igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a čitavu karijeru je proveo u Portu. U ovom timu je odigrao 93 utakmice, postigao 4 gola i zabeležio 3 asistencije. Tokom cele karijer igrao je za odgovarajuće selekcije reprezentacije Portugala, pa je tako sakupio 31 nastup uz 2 gola za selekciju do 17 godina, a za selekciju U21 odigrao je 21 meč i postigao 3 gola. Nastupao je dva puta i za najjaču selekciju Portugala.

Pored ovog igrača, na pozajmicu u trajanju od jedne godine stiže još jedan fudbaler Porta, reč je o centralnom defanzivcu, Willy Boly-u. Ovaj mladi Francuz, karijeru je započeo u Okseru, odakle 2014-te prelazi u Bragu. Za koju je odigrao 45 mečeva, postigao 2 gola i zabeležio 1 asistenciju, što mu donosi prelazak u Porto u transferu vrednom 6,5 miliona evra. U ovom klubu je odigrao svega 8 mečeva, pa su i klub i igrač rešili da je pozajmica u ovom trenutku najbolja opcija i za igrača i za klub.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje