petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Westbrooku 40. TD, ali poraz od Hornetsa

Ekipa Oklahome Thunder ostvarila je plasman u Plejof Zapadne konferencije i samo je pitanje sa kog mesta i sa kime će se ukrštati u prvoj rundi 15. aprila kada krene najzabavniji deo NBA.

Mnogi su bili sumnjičavi oko Oklahome kada je prethodnog leta ekipu napustio Kevin Durant, a potom i Serge Ibaka. Na stratu sezone u prvoj petorci nalazio se i Domantas Sabonis, litvanac koji definitivno ima talenta, ali još uvek nije zreo za okršaje sa snažnijim igračima u reketu. Od Victor Oladipa se očekivalo više, jer po svemu sudeći sada pruža prosečne partije kakve je imao i u Orlando Magicu.

Partija karijere Victora Oladipa prošle sezone kada je postigao 45 poena protiv Clevelanda.

Od Westbrooka se očekivalo mnogo pred start, a on je danas glavni kandidat za MVP titulu i pored tvrdnji da mu saigrači nameštaju skokove, da uzima nerezonske šuteve.

Ni pored toga što je odveo svoju ekipu u Plejof, kritičari nikada neće biti zadovoljni. Evidetno je da Oklahoma neće imati mnogo šanse u dogiravanu, ali teško je očekivati od momka iz L.A. da se preda.

Sinoć je Westbrook ostvario 40 tripl-dabl u sezoni, u petoj uzastopnoj utakmici gde je zabeležio preko 30 poena.

Russell je zabeležio 10 tripl-dablova u poslednjih 12 utakmica, a jedan novinar je izvukao podatak da su Carmelo Anthony, Dwayne Wade i Tracy McGrady zabeležili ukupno 10 takvih učinaka u 2823 utakmice!

Uživajte u partijama Westbrooka iz 5 prethodnih utakmica.

https://www.facebook.com/nba/videos/10155017388378463/


Za još tekstova iz NBA kliknite ovde, i ukolko niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje