petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Wild Card runda je gotova – poznati parovi polufinala Prve lige Srbije!

Posle odigrane Wild Card runde ovog vikenda, poznato je koji parovi će igrati u polufinalu ovogodišnje „7 na 7” Sport Klub Prve lige Srbije. Aktuelni šampioni Kragujevac Wild Boars dočekaće Jagodinu Black Hornets, a Vukovi Beograd igraće protiv ekipe Banat Bulls.

U subotu na domaćem terenu FK Trnava u Jagodini, u prvom meču Wild Card runde, domaći Stršljeni pobedili su beogradske Plave zmajeve sa 43:16. Ponovo su od starta Jagodinci nametnuli ritam. Odbrana Zmajeva nije imala odgovor za Bogdana Pavlovića i Aleksandra Milenkovića, a napad ponovo nije mogao da se poveže u prvom poluvremenu.

Tim iz Beograda odgovorio je tek posle zaostatka od 20 poena kojem su kumovali Milenković, Pavlović i Strahinja Jevremović. QB Željko Novak bacio je dugačak pas za mladog Đorđa Stojiljkovića, a njegov bivši saigrač u niškim Imperatorima Aleksandar Anđelković realizovao je PAT. Ipak, QB Stršljena Dejan Srećković pronašao je Stevanovića i Milenkovića i vratio razliku na 20 poena. Zmajevi su pokušali da se brzo vrate u igru preko dugačkih dodavanja, ali to je dovelo do presečene lopte Andrije Ilića. Kada je Bogdan Pavlović posle toga postigao svoj drugi TD utakmica je bila gotova u prvom poluvremenu.

U drugom, ekipa Zmajeva pokazala je da ima određenog potencijala u odbrani i dozvolila je samo 7 poena. Tačdaun je postigao jedan od najtalentovanijih igrača svoje generacije Todor Vasiljević (2004). Za Zmajeve je uzvratio otkrovenje sezone Marko Vojvodić kojem je ovo bila prva sezona u karijeri. Tačku na utakmicu i sezonu stavio je iskusni sejfti Miloš Pejović Pit, koji je postavio konačan rezultat 43:16.

Sledećeg vikenda, mladi tim Jagodine putovaće u Kragujevac, gde će pokušati da skinu sa trona šampiona države i plasiraju se prvi put u istoriji u finale Prve lige Srbije.

Jagodina Black Hornets 43:16 Belgrade Blue Dragons
Stadion FK Trnava. Subota 07.11.2020. 12.00

7:0 TD Strahinja Jevremović, PAT Bogdan Pavlović
14:0 TD Pavlović, PAT Aleksandar Milenković
20:0 TD Milenković, PAT neuspešan
20:7 TD Đorđe Stojiljković, PAT Anđelković
27:7 TD Stevanović, PAT Milenković
30:7 Andrija Ilić INT
36:7 TD Pavlović, PAT neuspešan
2/2
43:7 TD Todor Vasiljević, PAT Milenković
43:13 TD Marko Vojvodić, neuspešan pat
43:16 INT Miloš Pejović

U drugoj polufinalu u nedelju od 14 časova, Banat Bulls je dočekao i drugi put u dve nedelje pobedio tim Novi Sad Wild Dogs, ovaj put nešto ubedljivije sa 59:42.

QB Mladen Zlatić razigrao je sve risivere na ovom meču. U prvom poluvremenu redom su TD hvatali NikolićBošnjak i Mario Lugonja, a reprezentativac Nikolić dodao je drugi TD i jednu konverziju za dva poena. Sa druge strane mladi QB Filip Đokić pronalazio je Belića, Jašćura i Todoroba po jednom, a na poluvreme se otišlo rezultatom 26:21 posle presečene lopte Aleksandra Bodiroge.

Mirisalo je da bi opet moglo biti neizvesno, ali je iskusna ekipa Banata ipak napravila veću razliku sredinom drugog poluvremena. Kada je Novi Sad stigao na 1 poen zaostatka (34:33), Banat je uzvratio sa 19 uzastopnih poena preko tačdauna braće Lugonja, konverzija za dva poena Zorana Todorovića i Strahinje Brankova i presečene lopte još jednoh reprezentativca Mihajla Miškiva. Do kraja Vanja Lugonja je postigao i treći TD, a Novi Sad je ublažio poraz intersepcijom Ćirića i poslednjim u nizu TD koje je postigao iskusni Jašćur.

Banat Bulls će u ovoj sezoni igrati polufinale, a putovaće u Beograd gde će se sastati sa Vukovima. Domaćini su već jednom bili bolji ove sezone, ali sada su ulozi veći i iskustvo Bikova bi moglo da bude prevaga. Da podsetimo, beogradski tim igraće bez najboljeg hvatača ove sezone Miloša Kolibara koji je zaradio suspenziju od jednog meča tokom duela protiv Zmajeva.

Banat Bulls 59:42 Novi Sad Wild Dogs
SC Strelište. 08.11.2020. 14.00

1/1
6:0 Mladen Zlatić za Milana Nikolića, PAT neuspešan
6:6 Filip Đokić za Belića, PAT neuspešan
14:6 Mladen Zlatić za Bratislav Bošnjaka, TPC Milan Nikolić
14:12 Đokić za Dejana Jašćura, PAT uspešan
20:12 Mladen Zlatić za Maria Lugonju, 2 PAT neuspešan
20:18 Đokić za Tihomira Todorova, 2 PAT neuspešan
26:18 Mladen Zlatić za Milana Nikolića, 2 PAT neuspešan
26:21 INT Aleksandar Bodiroga
2/2
26:27 Đokić za Jašćura, PAT neuspešan
34:27 Mladen Zlatić za Vanju Lugonju, TPC Milan Nikolić
34:33 Đokić za Todorova, TPC neuspešan
42:33 Mladen Zlatić za Marija Lugonju, TPC Zoran Todorović
45:33 INT Mihajlo Miškiv
53:33 Mladen Zlatić za Vanju Lugonju, TPC Strahinja Brankov
53:36 INT Ćirić
59:36 Mladen Zlatić za Vanju Lugonju, TPC neuspešan

59:42 Đokić za Jašćura, PAT neuspešan


Izvor: SAAF

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje